Indlæser Begivenheder

H-båds ligaen til Struer i juni måned

Struer Sejlklub har sikret sig værtsskabet for endnu et stort kapsejlads stævne, når de danske H-bådssejlere sætter kursen mod Limfjorden i weekenden 14.-16. juni.

Her afvikles en afdeling af H-båds ligaen i Struer, hvor erfarne sejlere fra hele landet dyster om placeringer og rangliste-point.

I samarbejde med Struer Kommune og Danske H-bådssejlere, står sejlklubben for den praktiske afvikling af stævnet, såvel på land som på vandet.

Struer Sejlklubs stævneudvalg har holdt de første møder om stævnet, og trækker blandt andet på erfaringerne fra VM for H-både i 2021 og NM/DM for samme bådtype i 2022.

I den forbindelse står det allerede nu klart, at der bliver brug for mange af klubbens medlemmer som frivillige.

Der vil være mulighed for at melde sig til en række opgaver, både på land og på vandet. Det frivillige bidrag har vist sig at være særdeles værdifuldt, idet sammenholdet blandt medlemmerne styrkes, og vi får en økonomisk gevinst til gavn for klubbens forskellige aktiviteter.

I løbet af foråret vil der komme yderligere information om, hvor du som medlem kan give en hånd med under liga-stævnet. Efterfølgende vil der blive udarbejdet mandskabslister, hvor tidspunkter og opgaver er fordelt.

Sejlerhilsen
Stævneudvalget, Struer Sejlklub

Del gerne dette indlæg på dine sociale medier

Go to Top