Klubaften2019-11-13T15:40:10+00:00

Klubaftener – torsdag i lige uger

Igen i år har vi masser af aktiviteter i støbeskeen til vintersæsonen. I forbindelse med klubbens visionsaften i foråret blev det foreslået, at der skulle være faste klubaftener hver anden uge. Det er en super-god idé, og den bliver afprøvet i år.

I denne vinter vil der være klubaften torsdag i de lige uger i november, januar, februar og marts. Nogle gange er der bare hyggeligt samvær, andre gange kommer der en gæst og fortæller om et spændende emne. Følg med på hjemmesiden og Facebook – der bliver det annonceret. Men én ting er sikkert. Der vil altid være medlemmer og klubhygge torsdag i de lige uger.

Aftenerne starter kl. 18.00 med spisning – tilmelding er nødvendig via knappen til højre, og prisen er kr. 50 pr. person – børn u/14 år kr. 25

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til aftenerne, hvis man ikke deltager i spisningen men bare vil dukke op.

Den 14. november starter vi med et maritimt kræmmermarked.

Den 28. november kommer Arne Bruhn og underviser i brugen af hjertestarter, samt fortæller om arbejdet på sar bådene og hvad der kan være godt at have ombord, hvis uheldet er ude.

Tilmelding til spisning 28. november 2019