Klubaften2020-03-11T22:34:03+01:00

Igen i år har vi masser af aktiviteter i støbeskeen til vintersæsonen. I forbindelse med klubbens visionsaften i foråret blev det foreslået, at der skulle være faste klubaftener hver anden uge. Det er en super-god idé, og den bliver afprøvet i år.

I denne vinter vil der være klubaften torsdag i de lige uger i november, januar, februar og marts. Nogle gange er der bare hyggeligt samvær, andre gange kommer der en gæst og fortæller om et spændende emne. Følg med på hjemmesiden og Facebook – der bliver det annonceret. Men én ting er sikkert. Der vil altid være medlemmer og klubhygge torsdag i de lige uger.

Aftenerne starter kl. 18.00 med spisning – tilmelding er nødvendig via knappen til højre, og prisen er kr. 50 pr. person – børn u/14 år kr. 25

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til aftenerne, hvis man ikke deltager i spisningen men bare vil dukke op.

Aflyst pga. den seneste udvikling i covid-19 smitten.

Klubaften 19. marts 2020

Torsdag den 19/3 har vi den sidste klubaften for denne gang.

Bådene skal snart søsættes og vi skal igang med at nyde fjorden igen, og der er ikke noget på plakaten denne aften, men det er muligt at tage nogle ting med som man gerne vil have solgt, eller give videre til sejlerkammeraterne.

Aftenen kan også bruges til at inspirere hinanden om sæsonens sejlplaner, og evt. udveksle gode sommerferie destinationer og erfaringer.

Vi i bestyrelsen vil også gerne høre hvordan I har oplevet vinterens klubaftener.

Meteorologi for sejlere

Bjørn Stephansen har sendt præsentationen fra hans oplæg omkring vejr og vind, og den kan hentes ved at trykke på denne knap.

Præsentation