DM H-Båd 20192019-07-04T16:03:49+00:00

Tilmeldte både
Program for stævnet
Havnekort – Oversigt

Vil du gerne være Danmarksmester for H-både?

English Version of this page
Information til brugere af havnen

Struer Sejlklub indbyder H-bådssejlere i Danmark og udland, til De Danske Mesterskaber for H-både. I noget af det bedste sejlervand i Danmark i den vestlige del af Limfjorden, kan du og din besætning prøve dig af, i skarp konkurrence med andre gode H-båds-besætninger når der sejles om Det Danske Mesterskab i uge 27 – 2019 – arrangeret af Struer Sejlklub.

Der vil være mulighed for at prøve kræfter i et meget spændende sejladsområde og desuden vil der være gode muligheder for at dyrke fællesskabet i hyggelige omgivelser. Desuden vil der være gode muligheder for familie og venner til at besøge byen og få en række gode oplevelser der såvel som på havnen.

Som noget nyt vil der aftenen før konkurrencerne være mulighed for at deltage i et særligt felt af H-både i forbindelse med Struer Sejlklubs aftensejladser og deltage i fællesspisning onsdag aften med Struer Sejlklubs sejlere.

På konkurrencens første dag, der starter med DM-stævnets åbning og skippermøde, vil der efter sejladserne blive udskænket den traditionelle moleøl i Industrihavnen, hvor havnebassinet også vil danne ramme om et ”Moleræs” – en særskilt sejlads for dagens bedste både med særskilte præmier. Aftenen afsluttes med spisning og foredrag i Struer Sejlklubs lokaler.

Lørdag – på stævnets planlagte sidste dag – vil der blive arrangeret faldskærmsudspring og motorløb på havnen, så der bliver meget for familie og venner at se med på, ligesom der vil blive arrangeret optimistjollesejlads. Desuden vil der være mulighed for at tilskuere kan sejles ud til kapsejladsbanen under stævnet.

Yderligere oplysninger herom samt en række praktiske oplysninger vil du løbende kunne finde på Struer Sejlklubs hjemmeside www.struersejlklub.dk under DM for H-både.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Otto G. Jensen via mail ogj@ogj.dk