Opstart Sejlerskolen

Sommeren er på vej og fjorden byder på sejlervejr.

Er det noget for dig at komme på fjorden og prøve praktisk sejlads?

Struer Sejlklub tilbyder kurser i netop praktisk sejlads.

Mandag d. 14-06-2021 kl. 17.00, er der introduktion til kurset og præsentation af instruktørerne samt information om, hvad klubben ellers kan tilbyde. Mødet bliver afholdt i sejlklubben, se kort.

Selve undervisningen starter den første uge (31) i august måned med hold både mandag og torsdag fra kl. 18,00 til 20.00. Kurset kører frem til udgangen af september. Opstart igen den første uge i maj 2022 og frem til sommerferien 2022. Der ligger et pensum, som der undervises efter, men instruktørerne er altid opmærksomme og lydhøre for, hvad der kunne være af ønsker fra eleverne. Ligeledes bestemmer vejret også, hvad der kan og vil ske.

Forudsætninger for at deltage:

At have lyst til at prøve, hvad sejlads er. Så om i har båd eller har set en udsendelse og blevet fristet, er lige gode begrundelser for at tilmelde sig.

Vi stiller ingen krav og vil altid inddele i hold, så alle er på samme niveau.

På hjemmesiden er der mere information om tilmelding og betaling m.m.

Med venlig Sejlerhilsen

Koordinator på praktisk sejlads

Bo Bjerre Dam
Tlf:51587381