Udlejning af salen i klubhuset

Regler for udlejning af salen i klubhuset

Du skal have været medlem af Struer Sejlklub de seneste 12 mdr. før et evt. lejemål af salen i klubhuset.

Salen må kun anvendes til medlemmets egne mærkedage, og udlejes kun i perioden 15. okt. – 31 marts. Om foråret kan klubhuset dog udlejes til konfirmationsfest for medlemmer eller medlemmers børn.

Lejemålets omfang og pris

LUKAF’et indgår IKKE i lejemålet. Det står til rådighed for klubbens sejlere og gæstesejlere. Lige som kabyssen og toiletterne deles mellem lejer af salen og evt. brugere af LUKAF’et

Lejen betales ved lejemålets indgåelse. Lejen fremgår af prislisten. Lejen overføres til klubbens konto 7500 7002969 ved kontraktens indgåelse. Når lejen er betalt vil reservationen blive noteret i klubbens kalender – først da er lejemålet registreret.

Salen udlejes fra kl. 12.00 til næste dag kl. 12.00.

Lejers forpligtigelser

Lejeren skal selv gøre rent både før og efter lejemålet. Rengøringsmidler til dette formål forefindes i klubhuset. Bordene skal stilles op som skitsen ved døren foreskriver.

Hvis der ikke er gjort rent efter endt lejemål, forbeholder Struer Sejlklub sig ret til at hyre et rengøringsselskab på lejerens regning.

Lejeren har ansvaret for, at der opretholdes almindelig ro og orden – både i og uden for lokalet – og vil bliver draget til ansvar for eventuel beskadigelse af inventar m.v.

Lejeren har tillige ansvaret for, at der ikke benyttes fyrværkeri i forbindelse med arrangementets afholdelse.

Bordopstilling

Når lokalet forlades skal bordene stå som vist nedenfor.

Stolens skal stå på gulvet – ikke lagt op på bordene.

Rumdelere må IKKE tages ned

Der må kun være 150 personer i lokalet

Udfyld nedenstående formular og send den, hvis du ønsker at leje salen i klubhuset.

BEMÆRK
Du skal bruge dit medlemsnummer for at leje salen i klubhuset – hvis du ikke kan huske dit medlemsnummer kan du finde det på følgende måde – klik her

Oplysninger om lejer:
Felter med * skal udfyldes

Navn *

Gade *

By *

Mailadresse *

Medlemsnummer *

Startdato for lejemålet * Slutdato for lejemålet *

Lejeperioden går fra kl. 12.00 til kl. 12.00

Hvilken mærkedag skal salen i klubhuset være rammen om *