Spar Nord Fonden giver våddragter og svømmeveste til ungdomsafdelingen

22.500 kr. til ungdomsafdelingen i Struer Sejlklub

En donation på 22.500 kr. fra Spar Nord Fonden, har gjort det muligt for Struer Sejlklubs ungdomsafdeling at indkøbe nye våddragter og svømmeveste til klubbens 25 ungdomssejlere.

Det er Otto G. Jensen fra Struer Sejlklub, der på vegne af ungdomsafdelingen har søgt Spar Nord Fonden om en donation til ungdomsafdelingen, der stod for, at skulle udskifte de nuværende våddragter og svømmeveste, samt indkøbe flere til klubbens ungdomssejlere.

Struer Sejlklubs ungdomsafdeling har gennem de seneste år oplevet en fremgang af medlemmer – fra 10 sejlere i 2015 til 25 sejlere i 2017, hvoraf 8 er helt nye, og derfor har der været brug for mere udstyr, da Struer Sejlklub stiller gratis våddragter og svømmeveste til rådighed for ungdomssejlerne, samt giver mulighed for at leje en af klubbens mange joller for et lille beløb.

Formålet med at stille udstyr til rådighed fra Struer Sejlklubs side er, at klubben ønsker at få så mange unge mennesker på vandet som muligt, og det ikke skal koste ret meget at gå til sejlsport. Kontingentet ligger på 500 kr., og jollelejen på 300 kr., men da nye sejlere gratis kan låne en jolle det første år af klubben er det en billig sportsgren for unge mennesker at kaste sig over i Struer og omegn.

Donationer som denne fra Spar Nord fonden gør, at Struer Sejlklub kan tilbyde en aktiv idræt til områdets unge til en yderst attraktiv kontingentsats.

På billedet overrækker Steen Jakobsen fra Spar Nord Fonden checken til Otto G. Jensen fra Struer Sejlklub mens nogle af ungdomsafdelingens sejlere og trænere ses i baggrunden.