Maritimt Loppemarked

I STRUER SEJLKLUB

Onsdag den 8. marts kl. 17

PROGRAM:

• Kl. 17 Gennemsyn af og mulighed for prøvesejlads i Kegnæs 470 jolle inden auktionen
  • Klubhuset åbent for opbygning af stadeplads
  • Kl. 19 Auktion over Kegnæs jolle og 25 HK Tohatsu motor
  • Maritimt loppemarked

PRAKTISK INFORMATION:

ALLE ER VELKOMNE til at stille en stand op. Eneste krav er, at det du har til salg relaterer direkte eller i overført betydning til noget maritimt og/eller til vand. Det kunne være den blåstribede trøje, vandkaraflen, dykkerbrillen, Troels Kløvedal bogen, dykænder, havevanderen. Kun fantasien sætter grænsen. Vi glæder os til at se, hvad du kan finde på.

Standen er gratis – der er borde til rådighed.

Stadepladsbestilling er dog nødvendig, så vi er sikker på, der er plads til alle. Det sker hos Majbrit ved at sende en sms til 20687953.

Kun private stadeholdere kan deltage. Intet salg af partivarer, ting fra nedlagte butikker, Tupperware, naturprodukter og lignende.