Sejlsportsliagen

…en konkurrence mellem klubber

Sejlsportsligaen er en konkurrence mellem klubberne, det vil sige at det ikke nødvendigvis er den samme besætning, der stiller op til alle sejladser.

Ligasejladsen er fordelt i en 1. division og en 2. division – Struer Sejlklub deltager i 2. division.

Ligasejladsen foregår over 4 weekender hen over sommeren. Sejladserne afvikles i bådtypen J70, hvor de 18 deltagende besætninger sejler alle mod alle – 6 både af gangen. Efter de 4 weekender kåres en samlet ligavinder. Læs mere om Ligasejlads då Dansk Sejlunions hjemmeside – klik her

Struer Sejlklubs besætning

For at kunne repræsentere Struer Sejlklub i Sejlsportsligaen skal du være medlem af Struer Sejlklub, og træne med mandag aften.

For at deltage i mandagstræningen skal du tilmelde dig via hjemmesiden Her

Du er velkommen til at kikke forbi havnen mandag aften eller kontakte Mogens Storgaard på mail mogens.storgaard@gmail.com for at høre nærmere om ligasejlads.

Udgifter i forbindelse med Ligastævnerne

Transportudgifterne til de 4 Ligaweekender samles og fordeles ligeligt mellem de sejlere, der har deltaget. Så det bliver samme pris hvad enten det foregår i Skovshoved eller Skive. Fordelingen og betalingen sker efter endt sæson.

Udgifter til overnatning og forplejning til stævnet står den enkelte deltager selv for.

Du kan følge Ligasejladsen på Facebook