Klubhuset

IMG_1587

Klubhuset er til alle medlemmers brug. Klubhuset bruges til klubbens aktiviteter i vinterhalvåret samt til opstart og afslutning af klubbens aktiviteter i sommerhalvåret. Men du er altid velkommen til at bruge huset og faciliteterne omkring det til hyggeligt samvær af mere uformel art.

Medlemmerne er forpligtet på at rydde op efter brug – det gælder både opholdsrum, baderum og kabyssen.

Adgang til klubhuset

Alle medlemmer med bådplads i Holstebro-Struer Havn kan få adgang til klubhuset med det nøglekort, der udleveres af havnen. Nøglekortet kan opdateres i automaten bag klubhuset.

Medlemmer uden bådplads i Holstebro-Struer Havn kan få udleveret et nøglekort ved henvendelse til bestyrelsen.

Gæstesejlere har adgang til klubhuset og dets faciliteter med det kort, der trækkes i automaten i forbindelse med betaling af havneafgift.

Vi går ud fra, at såvel vore egne medlemmer som vore gæstesejlere behandler klubhuset med omhu og forlader det i samme stand, som da I ankom – eller lidt bedre.

Udlejning

Salen i klubhuset kan udlejes til medlemmer af Struer Sejlklub efter nærmere regler

se nærmere her

Salen i klubhuset kan udlånes til foreninger efter nærmere regler