H-bådskapsejlads

Også for dig

Over de sidste år, er det lykkedes at opbygge en større flåde af H-både i Struer. Struer har i dag, det næststørste felt af H-både i Limfjorden (11 H-både).

Er du til spænding, højt aktivitetsniveau, nærkamp fra start til mål, og en kold øl under vejs eller når det hele er overstået, så er H-båds kapsejlads den rigtige løsning for dig!

Ønsker du at prøve, så kom blot på havnen når der skal sejles, kontakt nogle af H-bådene så finder vi en plads til dig.

Har du en H-båd, der ikke ligger i Struer kan du også være med til vores kapsejladser. Vi har kranfaciliteterne, så du er altid velkommen til at komme forbi Struer med din H-båd.

Banen

Der sejles på korte op-ned baner, efter samme koncept som man anvender til de internationale stævner samt i H-bådsligaen. For at øge spændingen og intensiteten yderligere, sejler vi korte baner og gerne 3 sejlader hver gang vi mødes. Én sejlads varer typisk 22 – 35 minutter og intensiteten er tæt på max fra 5 minutter før starten går og til man er i mål.

Det er sjovt, udfordrende, meget lærerigt og en meget billig måde at sejle intens kapsejlads på.

Også om søndagen

H-bådende sejler hver søndag i april og oktober samt hver onsdag i maj – september.

Klubmesterskabet for H-både, er den samlede vinder af sejladserne i april – oktober. Derudover findes vinderen af forårets og efterårets søndagssejladser, ligesom der findes en individuel vinder af sejladserne fra april til sommerferien samt fra sommerferien til september. Der er derfor kamp om placeringerne hver gang der sejles, der er altid en ny chance for at vinde og spændingen holdes i top.

Kapsejladsen slutter i klubhuset

Den båd der sammenlagt vinder en onsdagssejlads, får efterfølgende i klubhuset en flaske vin for anstrengelserne.

Distancesejlads

Ud over ovennævnte sejladser, deltager mange af H-bådende også i diverse af klubbens distancesejladser, f.eks. Venø rundt og Fjordfræseren.

Flere oplysninger

Kontakt en fra H-bådsudvlaget – Du finder udvalgene her