19. – 20. maj Pinsetur 2018 – destination Fur

Igen i år går pinseturen til Fur.

Lørdag har vi lånt lokaler af Fur bådlaug ca. 200 meter fra havnen, placeret med udsigt til øst mod Fur sund.

Vi glæder os til at se rigtigt mange af klubbens medlemmer til vores hyggelige sammenkomst. De seneste par år har vi været i underkanten af 100 deltagere, så der er alle muligheder for at få en god snak om sæsonens planer.

Fællesspisning og aktiviteter i klubhuset

Lørdag fælles frokost kl 1300 i klubhuset og efterfølgende en turnering i kongespil – hvor klubbens kongespiller krones.

Fra kl 18 vil grillen være klar til jeres medbragte retter, og senere vil der nok blive mulighed for en svingom.

Søndag er helt på egen hånd, men der er bla mulighed for den store pinsefrokost buffet på fur bryghus.

Bindende tilmelding – nej – men…

Vi vil da gerne høre om I kommer – så send en SMS med bådnavn og ca antal besætningsmedlemmer til: tlf 21635341 (Dorte – Firilla)

Det klarer I selv –

Med ønske om en fornøjelig pinse med godt vejr:

Turudvalget